Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una dirigent d’una formació d’extrema dreta vincula una celebració religiosa a València amb una crida a la gihad

Inmaculada Porcar, dirigent d'Avant

Toni Cuquerella

0

Inmaculada Porcar, que va ser candidata a l’alcaldia de Paiporta pel partit d’extrema dreta i anticatalanista Avant, ha vinculat en les seues xarxes socials una celebració religiosa de musulmans en la plaça de l’Ajuntament de València amb una crida a la gihad.

En un post, que ja ha eliminat, i que va ser compartit a través d’un grup de Facebook d’aquesta ideologia d’ultradreta, afirma: “M’acaben de fer arribar aquest vídeo. Diumenge 20 hores de la vesprada a l’ajuntament de Valéncia [sic]. Crida a la guerra santa, la gihad”.

Porcar, en l’àmbit local, ha impulsat i ha donat suport a campanyes contràries a l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín (Compromís), i el seu equip de govern. Entre aquestes hi ha manifestacions protaurines, un boicot a un concert en les festes locals, i ha arribat a demanar la incapacitació “judicial” de la mateixa alcaldessa.

La dirigent ultra difon els seus comentaris i vídeos a través del grup de Facebook ‘València i Espanya unides’ un grup tancat amb 1.715 membres actualment.

Etiquetas
stats