Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El tribunal suspén els 37 aspirants a dues places de policia local a Sedaví

José Cabanes, alcalde de Sedaví

Toni Cuquerella

0

Els 37 aspirants que es van presentar el passat 31 de juliol a l'exercici tipus test per a dues places en el torn lliure de la Policia Local de Sedaví (València) van suspendre la prova. Dimecres passat el tribunal de l'examen va donar a conéixer els resultats, amb 37 “no aptes” en el tauló, un suspens generalitzat de tots els examinats.

Segons ha pogut saber eldiariocv.es, va haver-hi divergències en el tribunal de l'examen que ha acabat amb un suspens general. No obstant això l'alcalde de Sedaví, el socialista José Cabanes, ha afirmat no conéixer amb detall la circumstància, a pesar que des d'aquest estiu també ha assumit la gestió directa de l'àrea de Policia.

Cabanes ha assegurat que ell mateix coneix casos d'altres oposicions en els quals tots aquells que s'han presentat han suspés. “No és tan estrany”, va afirmar.

Aquest passat estiu ja va haver-hi una polèmica a Sedaví en les proves d'accés a la plaça de policia, ja que l'ajuntament va aprovar l'entrevista psicotècnica a una agent interina del CSIF per a una plaça del torn lliure de Policia Local, malgrat haver suspés prèviament l'examen d'exercicis psicotècnics que era eliminatori.

Etiquetas
stats