Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sanitat anuncia un nou positiu per coronavirus a Castelló

L'Hospital de la Plana, a Vila-real.

Europa Press / eldiario.es

València —

0

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat aquest dimarts a la nit un positiu per coronavirus en la Comunitat Valenciana.

Es tracta del cas en estudi d'un home que havia acudit a l'hospital La Plana, a Vila-real amb símptomes compatibles amb la malaltia. Pel que sembla, hauria viatjat a Itàlia en els últims dies.

Les primeres anàlisis han confirmat la presència del virus COVID-19, ha indicat Sanitat en un comunicat.

Salut Pública ha enviat ja la mostra al Centre Nacional de Microbiologia en Majadahonda (Madrid) per a la confirmació del resultat.

D'altra banda, la prova realitzada al pacient en estudi de l'Hospital Doctor Peset de València ha donat un resultat negatiu, i es manté en estudi a tres pacients a l'Hospital General d'Alacant.

Quatre positius a Espanya

En les últimes hores s'han registrat quatre positius a Espanya, dos a Tenerife, un a Barcelona i aquest últim de Castelló.

A més, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha recomanat hui als ciutadans no viatjar a Wuhan (la Xina), Corea del Sud, l'Iran, el Japó, Singapur i quatre regions del nord d'Itàlia (Vènet, Emilia Romagna, Llombardia i Piemont) “en cas que no siga imprescindible”.

Etiquetas
stats