Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Dimiteix el regidor detingut per presumptes maltractaments als seus fills a Mallorca

Un agent de la Guàrdia Civil, d?esquena, dreta al costat d?un vehicle oficial.

Europa Press

0

Francisco Javier Mora, el regidor d'Unides Podem a Son Servera (Mallorca) detingut dimecres passat per presumptes maltractaments als seus fills, ha presentat la seva dimissió.

Segons han informat fonts de la seva formació, el regidor va formalitzar l'escrit a través del registre electrònic aquest dijous a la nit, accedint des del primer moment a posar l'acta a disposició del partit.

A l'escrit, l'edil exposa que, després de transcendir la notícia de la seva detenció, ha pres aquesta decisió “per protegir la intimitat i el benestar” dels seus fills. “Ho faig de manera voluntària per no entelar la imatge del partit i de manera congruent amb els meus propis ideals”, afegeix així mateix.

L'arrest es va produir arran d'una investigació que va arrencar a principis de març després de la declaració de l'àvia dels nens. Segons fonts properes a la investigació, després de la compareixença de l'àvia en dependències policials, es va prendre declaració als nens i es va sol·licitar informació al col·legi on van tots dos, de 15 i 13 anys.

A partir d'una nova declaració de la dona, es van trobar indicis suficients perquè els agents consideressin que s'estava produint un cas de maltractament a l'àmbit de la llar. La informació va ser traslladada a la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec del cas fins a l'arrest de l'home aquest dimecres.

Després de passar a disposició judicial, la titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Manacor va deixar en llibertat Mora. Després de la seva declaració, la Fiscalia no va demanar cap mesura cautelar i la magistrada tampoc va acordar mesures cautelars per la “poca entitat dels fets denunciats”, segons van informar fonts judicials.

Etiquetas
stats