Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El incremento de ataques a políticos desata las alarmas en Europa
Radiografía de ERC: el núcleo de Junqueras contra los renovadores sin líder
Opinión - Contra la política del odio. Por Esther Palomera

Llum verda a la modificació del projecte de la depuradora Xest-Xiva que donarà servei a 65.000 persones

Depuradora de Xest-Xiva.

Toni Cuquerella

0

El ple ordinari de l'ajuntament de Xiva ha aprovat la modificació del projecte de la EDAR i col·lectors generals, que donarà servei a Xiva i Xest. Aquesta aprovació es realitza després que fera el mateix el de Xest, donant així via lliure a l'inici de les obres.

Aquesta infraestructura, i els seus col·lectors generals, desenvolupat per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Generalitat (EPSAR) començarà les obres de manera imminent, donant servei, una vegada finalitzada a més de 65.000 persones de l'entorn pròxim als dos municipis implicats.

L'acord plenari ara adoptat permet modificar el projecte inicial, donant prioritat al desenvolupament tècnic del projecte i separant del mateix la part econòmica vinculada al cost econòmic de les expropiacions.

D'aquesta manera, l'acord ara adoptat, permet optar dins del termini i en la forma corresponent als més de 20 milions d'euros aportats per la Comunitat Europea sense risc de perdre l'aportació econòmica.

Etiquetas
stats